Kezdőlap
Kezdőlap

Szép kártya az Ozorádó Horgászparadicsomban

Tájékoztatjuk, hogy a szállások fizetésénél K&H, MKB és OTP SZÉP KÁRTYÁT elfogadunk!

Üdvözöljük az Ozorádó Horgászparadicsom megújult weboldalán!

Egy völgyben, melyet festői szépségű erdőkkel borított hegyek vesznek körül, a megfelelő infrastruktúra kiépítésével megalkottunk egy horgászparadicsomot.

Szállásfoglalás azonnal az Interneten

Foglalja le néhány perc alatt szállását ONLINE foglalási rendszerünkön keresztül! Hosszú hétvégék, teljes heti programok különféle apartmanokban!

Részletek
Hírek
Üdvözöljük az Ozorádó Horgászparadicsom megújult weboldalán!

Festői szépségű erdőkkel borított hegyek között a megfelelő infrastruktúra kiépítésével megalkottunk egy horgászparadicsomot. Célkitűzésünk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan hosszabb idő eltöltésére is alkalmas nyaraló és pihenőhelyet, ahol a horgászat örömeit kedvelő vendégeinknek nem kell lemondaniuk szeretteikről, ha a hobbijuknak akarnak hódolni, hiszen a területen akár a tó partján együtt főzhetnek, piknikezhetnek, az estéket együtt tölthetik családtagjaikkal.

A horgászat szerelmesei számára Ozorán minden megtalálható, ami a szenvedélyükhöz szükséges. Sokszor azonban problémát jelent, hogy nem minden családtag, vagy barát lelkesedik a horgászatért, viszont ettől még együtt szeretnének pihenni. Az Ozorádó Horgászparadicsom idei fejlesztései erre a problémára kerestek, és találtak megoldást...

2012-ben egy uniós pályázatnak köszönhetően a következő aktív turisztikai szolgáltatásokkal tudtuk bővíteni kínálatunkat, melyek elsősorba nem horgászó vendégeinknek nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget:

Nordic walking és geocaching

Paintball

Minigolf

Egyéb Szolgáltatások - Kerékpártúrák - Pingpong - Petanque

Biztosak vagyunk benne, hogy új szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy a horgászok családjai, barátai is megtalálják a nekik kedves kikapcsolódási lehetőséget Tolna Megyében, Ozorán, a megújult Ozorádó Horgászparadicsomban.

Szeretettel várjuk vendégeinket!


Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!