Kezdőlap
Kezdőlap

Szép kártya az Ozorádó Horgászparadicsomban

Tájékoztatjuk, hogy a szállások fizetésénél K&H, MKB és OTP SZÉP KÁRTYÁT elfogadunk!

Üdvözöljük az Ozorádó Horgászparadicsom megújult weboldalán!

Egy völgyben, melyet festői szépségű erdőkkel borított hegyek vesznek körül, a megfelelő infrastruktúra kiépítésével megalkottunk egy horgászparadicsomot.

Szállásfoglalás azonnal az Interneten

Foglalja le néhány perc alatt szállását ONLINE foglalási rendszerünkön keresztül! Hosszú hétvégék, teljes heti programok különféle apartmanokban!

Részletek
Horgászat

Horgászat festői környezetben

Az Ozorádó Horgászparadicsom minőségi horgászat szolgáltatásának célja, hogy érintetlen természeti környezetben biztosítsa a horgászathoz szükséges infrastruktúrát és halállományt. Ehhez a célkitűzésünkhöz mind a mai napig hűek maradtunk, így a horgászat szerelmesei otthonra lelnek nálunk Tolna Megyében, Ozorán.

Horgászat, horgásztavak horgászoknak Tolna Megyében, Ozorán.

A minőségi horgászat lehetőségét nem lehet egyik napról a másikra biztosítani. Vállalkozásunk 2005 óta folyamatos fejlesztéseket hajtott végre, így jött létre az Ozorádó Horgászparadicsom. A két horgásztóban folyamatos haltelepítéssel és változatos halfajtákkal biztosítjuk a nyugodt, de eseménydús horgászat élményét. Emellett szálláshelyeinken kényelmesen ki tudják pihenni a horgászat fáradalmait.

A hozzánk ellátogató horgászok napijeggyel és szállóvendégként is élvezhetik a horgászat élményeit, és nem csupán nappal, hiszen éjszakai horgászatra is van lehetőség.

A halállományban megtalálhatóak a hazai horgászok kedvenc csemegéi, mégpedig olyan mennyiségben, hogy minden horgász kifoghatja a neki szánt halat. Két horgásztavunk sok éves haltelepítői munkánknak köszönhetően bővelkedik a következő halfajtákban: ponty, keszeg, kárász, amur, csuka, süllő, szibériai tok, lénai tok, harcsa, compó, balin.

Nem tudja még, hogy mikor jöjjön hozzánk horgászni?

Javítsa fogási esélyeit, és kattintson a részletes szolunáris táblázatra!

http://www.naptarak.com/naptarak_horgasz.html

I. Horgásztó - A Pontyozó tó

A szibériai és lénai tokok kivételével a természetes szaporulatnak köszönhetően mindenféle méretű hal megtalálható a horgásztóban, de a halak 90%-a horgászható méretű. Az átlagos méretű pontyok (1,5-3 kg) mellett kimondottan nagy mennyiségű 6-20 kg-os ponty is található a horgásztóban, amelyek állományát folyamatos telepítésekkel növeljük. Sokéves munkánk eredményeképpen elmondhatjuk, hogy ideális horgásztavat sikerült létrehoznunk a pontyhorgászat kedvelőinek.

A pontyok mellett sok harcos amur is található a horgászvízben, amelyek kiemelkedően jó horgászélményt nyújtanak, mivel kifogásuk nem könnyű feladat, így kielégítik az amurhorgászat szerelmeseit is. Az amuron kívül a ragadozó halak közül kapitálisnak mondható 8-10 kg-os csukák, és 5-10 kg-os szürkeharcsák csalhatók horogra lelkes horgászok által. A harcsahorgászat komoly előkészületeket, és kitartást igényel, sokszor napokon keresztül. Harcsahorgász vendégeinknek ezért kiemelten ajánljuk online foglalási rendszerünket, amelyen kényelmesen biztosíthatja családja vagy barátai szálláshelyét.

Horgászat, festői horgásztavak, Tolna Megye, Ozora

Országos szinten is kuriózumnak számít a szibéria és lénai tok állomány, melynek példányai 3-11 kg egyedsúllyal lettek telepítve 2006 tavaszán. Ezeknek a halaknak a súlya 3-4 év elteltével elérheti a 35 kg-ot is, húsuk pedig a legelismertebb az édesvízi halak közül.

A kárászok nagyon szépek, átlagosan 0,5-1,8 kg-ot nyomnak, de sok 2-4 kg közötti dévér is található a tóban, amelyek mind a horgászat szerelmeseit várják az Ozorádó Horgászparadicsomban.

2005-ben komoly mennyiségű egynyaras süllő és pisztrángsügér állományt telepítettünk a későbbi ragadozó állomány fenntartása és színesítése érdekében.

II. Horgásztó - Az Úszós-legyező tó

Az Ozorádó Horgászparadicsom a hagyományos úszós horgászat mellett az újabb keletű legyező horgászat rajongóinak is biztosítani tudja az élmény- és kapás dús kikapcsolódást. Az Úszós-legyező tó közvetlenül a szállások mellett található, ahol az úszós és legyező módszer használata nem csupán megengedett, hanem kimondottan ajánlott is. A tóban található sokféle hal miatt változatos fogás várható, hiszen a keszeg és kárászállomány között 2-5 kg-os pontyok, 2-3 kg-os harcsák, 5-6 kg-os amurok, valamint 8-10 kg-os süllők és balinok is úszkálnak. Biztosak vagyunk benne, hogy az újabb keletű legyező horgászat szerelmesei is megtalálják nálunk, amit kerestek: nyugodt pillanatokat, naplementét az erdő közepén egy tóval, amelyben a halak csak őket várják…

…és amíg Ön a horgászat szenvedélyének hódol, addig családja többi tagja, vagy barátai sem fognak unatkozni, hiszen őket a horgászat mellett várják újonnan kialakított outdoor aktív turisztikai szolgáltatásaink (paintball, mini-golf, nordic walking, kerékpártúrák, pingpong és petanque, valamint geocaching lehetőségek), valamint egy 15 méteres úszómedence, ahol néha napján még egy profi horgásznak is jól esik felfrissítenie magát.

Folyamatos haltelepítéssel és egyéb szolgáltatásaink fejlesztésével arra törekszünk, hogy valóban minden vendégünk megtalálja a számára örömet okozó kikapcsolódást, és élményekkel gazdagon, feltöltődve térhessen vissza a mindennapokhoz.

Szeretettel várjuk a horgászat szerelmeseit Tolna Megyében, Ozorán!

Már eldöntötte, hogy ellátogat az Ozorádó Horgászparadicsomba?

Kattintson ide: online foglalás

Mielőtt lefoglalná szálláshelyét, javítsa fogási esélyeit, kattintson a szolunáris táblázatra! http://www.naptarak.com/naptarak_horgasz.html

Nem tudja, hogy mi az a Szolunáris táblázat? Kattintson ide:

http://brunteam.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1141570

Amennyiben kérdése, véleménye van szolgáltatásinkkal kapcsolatban, vagy csak szeretné jó előre lefoglalni szálláshelyét, forduljon hozzánk bizalommal, mi azért vagyunk, hogy minden horgász jól érezze magát Ozorán!

Kedves Vendégeink!

A nagy méretű merítő szák és a pontymatrac használata a kifogott hal esetleges sérüléseinek elkerülése érdekében kötelező a hal méretétől függetlenül! Amennyiben a horgász pontymatraccal nem rendelkezik akkor azt a helyszínen bérbe veheti.

Köszönjük!


Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!