Kezdőlap
Kezdőlap

Szép kártya az Ozorádó Horgászparadicsomban

Tájékoztatjuk, hogy a szállások fizetésénél K&H, MKB és OTP SZÉP KÁRTYÁT elfogadunk!

Üdvözöljük az Ozorádó Horgászparadicsom megújult weboldalán!

Egy völgyben, melyet festői szépségű erdőkkel borított hegyek vesznek körül, a megfelelő infrastruktúra kiépítésével megalkottunk egy horgászparadicsomot.

Szállásfoglalás azonnal az Interneten

Foglalja le néhány perc alatt szállását ONLINE foglalási rendszerünkön keresztül! Hosszú hétvégék, teljes heti programok különféle apartmanokban!

Részletek
Minigolf

Minigolf - festői környezetben 18 minigolfpályán

A minigolf a világ 9. legnépszerűbb szabadidősportja, amelyet az Ozorádó Horgászparadicsom folyamatos fejlesztésének köszönhetően 2012 tavaszától vendégeink is élvezhetnek. A minigolf ismertsége folyamatosan növekszik hazánkban, így mára az aktív pihenés és családi időtöltés egyik közkedvelt formája lett.

Baráti társaságok számára a minigolf önfeledt szórakozási élményt nyújt, ahol játék közben meg tudják beszélni ügyes-bajos dolgaikat, miközben a jó levegőn, mesés természeti környezetben igyekeznek labdáikat a megadott lyukba gurítani.

Az Ozorádo Horgászparadicsom minigolfpályája közvetlenül a horgásztó mellett fekszik csodálatos környezetben, így társaságunk azonnal értesülhet róla, ha egyik horgászó ismerősünk kapitális halat fogott. A különböző nehézségi szakaszokkal 1200 m²-en kialakított 18 pályás minigolfpálya változatos akadályokat állít elénk, így mindenki saját minigolf tudása és merészsége szerint választhatja ki a játék helyszínét.

A minigolfot kortól, nemtől és fizikai állapottól függetlenül mindenki játszhatja, hiszen egy alapszinten könnyen elsajátítható sportról van szó, amely előzetes golftudást nem igényel. A minigolfpályát egy időben akár 8-12 személy is kényelmesen igénybe veheti, így ideális baráti társaságoknak és horgászó apukák családjainak egyaránt.

Minigolf szolgáltatásunk teljes körű, magában foglalja a minigolfpályák és a minigolf eszközök használatát (korszerű minigolf ütök, többféle minigolf labda).

Amennyiben szeretne a jó levegőn, gyönyörű természeti környezetben aktív pihenéssel regenerálódni, vagy csak egy jót játszani Tolna Megyében, Ozorán,

Árak:

Pálya használat:

1 óra: 600 Ft
Felszerelés, ütő a recepciónál kérhető
Játékosok maximális létszáma: 20

Ne késlekedjen, foglaljon szállást online a jobb oldali menüben, és válogasson a minigolf mellett számos egyéb szabadtéri sportolási lehetőség közül!

Néhány érdekesség a minigolf történetéből

 • A minigolf a XX. század elején alakult ki az Egyesült Államokban, de a 20-as években már Európa-szerte megjelent.
 • A minigolf a golfból alakult ki, azzal a céllal, hogy ott is lehessen játszani, ahol nincs lehetőség hagyományos golfpálya kiépítésére. Mivel a kis területen játszott golf önmagában nem nyújtott elég izgalmat, így elkezdtek akadályokat építeni a minigolfpályákra.
 • A minigolf szülőhelyén, az Egyesült Államokban megmaradt szabadidős tevékenységnek, és a legváltozatosabb akadályokat felvonultató minigolfpályák terjedtek el, míg Európában egységes minigolf szabályrendszert dolgoztak ki, hogy a teljesítmények összemérhetőek legyenek.
 • 1953-ban építették az első szabványos minigolf létesítményt a svájci Locarno mellett.
 • 1959-ben megalakult a minigolf nemzetközi szervezete, majd megrendezték az első minigolf Európa Bajnokságot. Bár Világbajnokságot is rendeznek minigolfban, ott is a nagy hagyományokkal rendelkező európai minigolf nagyhatalmak uralják a mezőnyt: Svédország, Németország és Ausztria.

A minigolf Magyarországon

 • Hazánkban 1968-ban épült az első pálya Balatonföldváron, amely minden tekintetben megfelelt a nemzetközi előírásoknak.
 • 1993-tól számítjuk a hazai minigolf sportág hivatalos indulását, mikor megalakult a minigolf országos sportági szakszövetsége, a Pályagolfozók Szövetsége.
 • 1994-től évente rendeznek minigolf Országos Bajnokságot, ahol az első években Kápolnásnyék, Lakitelek, Győr és Szolnok csapatai diadalmaskodtak.
 • 2001-ben a hazai szövetség csatlakozott minigolf világszövetséghez (WMF), így azóta versenyzőink a nemzetközi porondon is rendszeresen megméretik magukat.
 • A legjobb eredmények a hazai minigolf történetében: Ifi EB 2. helyezés (Pálinkás Csaba, 2005), szenior EB 11. helyezés (Kolits Gábor, 2005)
 • 2008-ban Magyarország már Ifjúsági Világbajnokságot rendezett minigolf sportágban.

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!