Kezdőlap
Kezdőlap

Szép kártya az Ozorádó Horgászparadicsomban

Tájékoztatjuk, hogy a szállások fizetésénél K&H, MKB és OTP SZÉP KÁRTYÁT elfogadunk!

Üdvözöljük az Ozorádó Horgászparadicsom megújult weboldalán!

Egy völgyben, melyet festői szépségű erdőkkel borított hegyek vesznek körül, a megfelelő infrastruktúra kiépítésével megalkottunk egy horgászparadicsomot.

Szállásfoglalás azonnal az Interneten

Foglalja le néhány perc alatt szállását ONLINE foglalási rendszerünkön keresztül! Hosszú hétvégék, teljes heti programok különféle apartmanokban!

Részletek
Szálláslehetőségek

Szálláslehetőségek az Ozorado Horgászparadicsomban

Az alábbi szálláslehetőségek közül választhat

Extra apartman:

Az apartman 2005 őszén épült, már-már luxuskivitelben. A legmagasabb igényeket is kielégíti, de igyekeztünk, hogy ez az árban ne tükröződjön. 4-6 fő részére bérelhető, az alábbi helyiségekből áll: az emeleten 2 szoba, fürdő, wc; a földszinten nappali, konyha-étkező, wc.
A konyha minden szükséges eszközzel felszerelt, az étkezőasztal 6 férőhelyes. A ház előtt játszótér található a gyermekek részére, és tartozik hozzá egy 20 férőhelyes fedett terasz grillsütővel. Kisebb baráti társaságok, családok részére ajánljuk.

Apartman:

A 2007 tavaszán elkészült épületben kettő földszinti, és egy emeleti apartman kapott helyet. Az emeleten van négy darab kétágyas szoba, melyekhez a közös folyosóról nyíló női-férfi zuhanyzó, wc tartozik. Az apartmanok kb. 50 m2 nagyságúak, 2 szoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba helyiségekből állnak, és mindegyik előtt egy 15 m2-es terasz található. A szobákhoz közösségi helyiség is tartozik, melyben konyha is található. A szállás min. 2 napra vehető ki.
Faház:

A faházak 2006. nyarán kerültek felállításra. Kétszemélyesek, fürdési lehetőség egy különálló vizesblokkban megoldott, ahol wc is rendelkezésre áll.


A szállásokról részletesebb információt az áraknál, több fényképet a fotógalériában talál. A szállásfoglalás részletes menetét a házirend menüpontban találja.


Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!